ERZURUM / PASİNLER - Hasankale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM VEOI TOPLANTISI YAPILDI. TOPLANTIYA KATILAN VELİLER ILE OGRENCILERIN DEVAM DEVAMSIZLIK DERS BAŞARI DURUMLARI HAKKINDA GÖRÜŞMELER YAPILARAK OGRENCILERIMIZIN AKADEMIK BASARILARINI ARTIRMAK ICIN  ONERILERDE BULUNULDU.

Kas

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. Yılında Saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun...

Ekm

May

ÖĞRENCİLERİMİZ , EDEBİYAT ÖĞRETMENİMİZ MEHMET KILIÇ VE REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ FERHAT DABAK EŞLİĞİNDE ERZURUM KİTAP FUARINA GİTTİLER. ÖĞRENCİLERİMİZ KİTAPLARI İNCELEYEREK ALIŞVERİŞLERİNİ YAPTI. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May